'Ik hou van 'n administratie die op orde is'

Particulieren


Administratief ontzorgen. Dat is waarom u Greet Arkesteijn vraagt om u te adviseren en begeleiden op administratief en financieel gebied.


Thuisadministratie en budgetbegeleiding


Administratiepakket

Nabestaandenadministratie

Budgetbegeleiding


Belastingadvies- en aangifte


Aangifte inkomstenbelasting; Komt u er niet meer uit? Heeft u meer vragen dan antwoorden? Belastingaangifte is de laatste jaren ingewikkelder geworden, met steeds meer wetten en regels. Greet Arkesteijn helpt u bij uw aangifte inkomensbelasting. En ze kan uw aangifte verzorgen. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze het maximale uit uw aangifte kan halen.


Recht op zorg- en/of huurtoeslag?


Ook controleert zij of u in aanmerking komt voor zorg- of huurtoeslag. De aanvraag voor deze toeslag(en) regelt zij natuurlijk ook tot in de puntjes. Voorbereiden op de toekomstige nalatenschap


Opstellen brieven


Sollicitatiebrieven, klachtenbrieven, zakelijke brieven Een brief schrijven is niet altijd gemakkelijk. Hoe geef je de juiste toon aan? Is de brief correct geadresseerd? En is die foutloos en vlekkeloos? Staat alles er in? Allemaal vragen die de brievenhulp van Greet Arkesteijn voor u kan oplossen. Zij helpt u met de inhoud, met de opmaak van een brief. Of het nu een sollicitatiebrief is, een condoleancebrief, zakelijke brief, klachtenbrief of een brief naar het buitenland. Ze houdt rekening met het uiterlijk en indeling van de brief, alinea's en alineaverband, adressering en aanhef, opening en slot, correct en duidelijk Nederlands en, niet geheel onbelangrijk, het effect op de lezer(s).


Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Het takenpakket is breed. Staat uw wens er niet bij?


Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Greet Arkesteijn
Vlaardingsekade 26
2636 BB Schipluiden


T 06 - 413 316 32
E greetarkesteijn@gmail.com


Openingstijden
ma    13:00-17.30
di-do 09:00-17.30
vr      09:00-13:00


Tijden zijn flexibel in te vullen.


Handige links:

Centraal Testamenten Register

Erfwijzer